Taip, Suru.lt lankėsi solidžių dėdžių ir tetų koncerte. Tuo tarpu kai jaunimas, spėjame, šėlo No Means No pasirodyme.

Lygiai 20.00 ant scenos užlipo Sasha Son su pritariančiais pianistu ir beatboxeriu. Per 23 minutes spėjo sudainuoti penkias dainas: Gera būti dviese, antrą, Не улетай, Mamai ir Pasiklydęs žmogus. Su publika bendravo šiltai. Pastaroji jam atsakė taip pat. Net kažkaip keista, kokie visi pozityvūs. Iškarto pasijutome ne ten papuolę. Dar keisčiau, kad merginos mokėjo dainuoti Sashos dainas. Tuo tarpu Martynas Tyla įamžino pasirodymą savo išmaniuoju telefonu. Atrodė patenkintas. Dima irgi.

[nggallery id=369]

Seal’o teko palaukti iki 21-mos. Pradėjo pakankamai energingai, tačiau jau nuo pirmų akordų pasitvirtino išankstinė nuostata, kad tai atlikėjas, į kurio koncertus bilietus verčiau dovanoti jei ne seneliams, tai bent jau tėvams. Teisingumo dėlei reikia pripažinti, Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel (taip pase) išsilaikęs neblogai, nepaisant negailestingai artėjančio 49-to gimtadienio. Galima spėti, kad gelbėjasi bėgiojimu, o scenoje maskuojasi apsupdamas save vyresniais dėdėmis prie sintezatorių, būgnų ir gitarų.

„Užvakar“ muzikos kvapą kiek išsklaidė nesenstantis Killer numeris. Tačiau veik nuo pirmų kūrinių moterytė prie scenos pradėjo mojuoti rožėmis, taip tik dar kartą primindama Kirkorovo ir ko koncertų kvapą. Nenuostabu, didžiąją puspilnės salės auditorijos dalį sudarė (pasikartosiu) solidūs dėdės ir tetos. Tuo tarpu pats tamsiaodis atlikėjas scenoje judėjo gan energingai, nors judėsiukai išdavinėjo vyriškio amžių. Jei reiktų apibūdinti, rinkčiausi tarpinį variantą tarp Laurence’o Fishburne’o (aka Morpheus) ir mano jau gerokai įkaušusio dėdės besiruošiančio eiti pašokti eilinėse vestuvėse.

Kitais kartais būdavo net gražu (pvz. Man’s World ar Love’s Divine metu), ypač merginoms. Kai kurios liūdėjo, kitos lingavo. Man asmeniškai labiau patiko greiti numeriai (Right Life, Amazing), kurie gyvai skambėjo riebiau nei įraše.

Pertraukose tarp dainų, leisdamas atsikvėpti muzikantams, Seal’as porino, kad Vilnius yra seksualus miestas (kur gi ne?) ir kad „ką tik iš lovos“ merginų šukuosenos ir atsitiktiniai bičų marškinėliai ir džinais nėra visai tokie atsitiktiniai. Ir kam jau kam, jei ne atvykėliams iš Londono geriau žinoti? Juk lankėsi čia jau trečią kartą. Neįtikėtina, bet patikėjau (nes ir pats dažnai pamąstydavau apie minėtus „atsitiktinumus“, o kad Lietuvoj gražių merginų (gaila nelygu protingų) procentas didžiausias – seniai aišku).

Gražindamas skolą už rožes padėkojo jas įteikusiai moteriai. Kristina prisistačiusi mergina su nuometu greičiausiai su mergom šventė mergvakarį (antradienį?). Dovanų gautos dainos pavadinimą, tikriausiai, atspėjate.

„Bisui“ nuskambėjusi pirma daina turėjo reikšti kokie mes ten (Utenos pramogų arenoje) susirinkę visi esame amazing. O Secret, kaip lengva nuspėti iš klipo, inspiruota ir dedikuota Seal’o mylimiausiam žmogui – saldžiajai Heidi.

Namo visi skirstėsi taikiai, ramiai ir be pašalinių minčių.

Grojaraštis: (nors po kojomis pasitiesęs turėjo kiek kitokį)
01. If I’m Any Closer
02. Loaded
03. The Beginning
04. Killer
05. Man’s World
06. Weight of My Mistakes
07. I Can’t Stand The Rain
08. Here I Am (Come and Take Me)
09. Get It Together
10. Love’s Divine
11. Way I Lie
12. My Vision
13. The Right Life
14. Dreaming Metaphors
15. Kiss from a Rose
16. Crazy

17. Amazing
18. Secret
19. Silence

Performansas: 8/10
Garsas: 8/10
Šviesa: 9/10
Trukmė: 10/10 (~100 min.)
Kaina: 120-160 Lt
Alus: 6 Lt/0,5l Utenos (ir tas pasibaigė per anksti)
Gražių merginų: netikėtai nemažai

Bendras: 7/10

Foto: Alexandr L.
[nggallery id=370]

Bangos Koncertai Sūru

One reply to “Seal – taikiai ir moterims”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *