Vasarai tirpdant paskutinius padorumo likučius, tik iš pirmo žvilgsnio baltas ir švarus klubas Opium kviečia į diskoteką, skirtą tik suaugusiems. Šį penktadienį, liepos 16 d. vakarėlyje Adult Music šokėjų pilnametystę funku pagardintais deep house ritmais tikrins dažnas Lietuvos klubinės scenos svečias DJ Rifraf.

Vilniuje gimęs ir augęs, o šiandien kone pusėje pasaulio klubų didžėjavęs DJ Rifraf arba tiesiog Rafael Gimelstein, šiuo metu gyvena tarp pasaulio krašto Sidnėjaus ir ne tokio tolimo Berlyno, o groja nuo visais įmanomais garsais grojančio Londono iki trance sostine pravardžiuojamo Tel Avivo.


Sidnėjuje Rif‘as ne didžėjauja, prodiusuoja, darbuojasi paties sukurtoje leidybinėje kompanijoje RIF Productions ir be grotuvų, ta pačia dešine ranka valdo galybę paties organizuojamų vakarėlių, renginių serijų, festivalių Australijoje ir dar geroje pusėje pasaulio. Nors Rif‘o keliai neseniai nusitiesė ir į seniai išsvajotą Berlyno sceną, Lietuvos šokių aikšteles lietuviškai kuo puikiausiai kalbantis devyndarbis didžėjus aplanko kasmet.


Lietuvoje jau lankęsis su Sidnėjaus Phoenix bare užgimusia ir į ištisą vakarėlių, miksų ir tarptautinių turų seriją išaugusia renginių linija Deep as Funk, šį kartą Rif‘as atkeliauja su nuo vasaros saulės tirpstančiu grojaraščiu. „Šiek tiek futuristinio kosminio funko, žiupsnelis tvankaus deephouse ir jokių įsipareigojimų – manau, kad šokių aikštelėje paskutinių drovumo likučių neliks dar neperdegus oro kondicionieriui“, – juokavo Rif‘as.


DJ Rifraf šį penktadienį Opium diskotekoje Adult music talkins pažįstamas Vilniaus veidas, Rubenas iš Backdoors. Kaip žinia, griežtą natą išpažįstantis Rubenas šį kartą pasirodys netikėtame amplua ir už Opium pulto susuks „deep as funk“ epiteto vertą setą.


Primename, karštesnė už vasarą diskoteka su „S“ ženklu – jau šį penktadienį, liepos 16 d. klube Opium. Visiškai dirty deep ir visiškai nemokamai.

Afiša Bangos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *